Asverstrooiing op de Veluwe

October 18, 2019

 

 

Onder twee bomen die in elkaar verstrengeld zijn strooiden wij een beetje as uit van een echtpaar. De vrouw was al een aantal jaren geleden gecremeerd, en nu de man ook was overleden was het hun laatste wens samen uitgestrooid te worden. Met een ritueel rond deze bomen door Suzanne en onder begeleiding van het prachtige nummer 'Born Again' van Lois Lane gaven we het echtpaar terug aan de natuur. 

Ook zetten we een kleine urn met wat as van beide ouders op het graf van hun overleden dochter. Op dat moment scheen opeens de zon met twee stralen door de bewolkte lucht. Een teken? Wij geloven erin. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

October 18, 2019

October 18, 2019

September 20, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 by De Ceremonie. Proudly created with Wix.com