Bruiloft Jacco&Nanette

October 18, 2019

 

Op  vrijdag 7 juni waren wij van de partij op de bruiloft van Jacco en Nanette. Suzanne las tijdens het diner een mooi verhaal over het bruidspaar voor, en vroeg daarna iedereen na te denken over een mooie wens voor Jacco en Nanette. Daarna bliezen zij samen met alle kinderen de bellen met wensen het universum in. 

 

Zij wilde graag een spetterende opening van het feest. Daarnaast hadden ze het verzoek of Suzanne hun lievelingslied kon zingen met de band. Wij maakten een prachtige rozenboog met bloemen, goud papier en roze harten waardoor het bruidspaar naar binnen sprong. Direct dansten zij op een fantastisch nummer van Coldplay 'Sky full of stars' de sterren van de hemel. Een spetterend begin van een fantastisch feest. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

October 18, 2019

October 18, 2019

September 20, 2018

Please reload

Archive