Uitvaart Purmerend

October 18, 2019

 

Wanneer iemand overlijdt met wie je een moeilijke relatie had is er vaak toch een gevoel van onverwerkt verdriet. Wij bedachten een ritueel om het verleden los te laten. We bonden linten om de kist. Tijdens de afscheidsceremonie knipte de zoon de linten door met een mooi verhaal over loslaten en iemand de vrijheid gunnen, voorgedragen door Suzanne Klemann. Het voelde als een enorme verlichting. De zoon kon zijn vader laten gaan en zichzelf weer richten op de toekomst.   

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

October 18, 2019

October 18, 2019

September 20, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 by De Ceremonie. Proudly created with Wix.com