Uitvaart

lets say farewell

Einde

Dan zal ik rustig doodgaan

Dan hoeft niemand verdrietig te zijn

Dan ben ik gelukkig

Remco Campert

‚Äč

 

Wanneer een dierbare komt te overlijden breekt een periode van rouw aan. En afscheid van iemand nemen is altijd verdrietig, dat begrijpen wij. Toch geloven wij dat wij er een dag van kunnen maken waar je met een goed gevoel op terug kijkt. Dit is het laatste moment dat je straks van iemand herinnert, en degene die overleden is verdient nog een laatste afscheidsfeest in zijn/haar stijl. Met een persoonlijk verhaal waarbij we stil staan bij het leven dat iemand achter zich laat, en mooie herinneringen met elkaar ophalen.

Wij kunnen de hele uitvaart regelen, of je kunt ons inzetten voor alleen het ceremonieel gedeelte.   En wie denkt dat een uitvaart altijd een standaard praatje en muziek is, dat kan zeker anders. Van een uitbundig feest in de lievelingskroeg van de overledene tot een geleide meditatie  tijdens de dienst, samen maken we er een unieke dag van.

 

 

Ritueelbegeleider Suzanne Klemann

Naast haar carrière als zangeres heeft Suzanne ook een opleiding gevolgd voor Ritueel begeleidster. Tijdens haar opleiding heeft Suzanne vooral geleerd hoe belangrijk het is naar mensen te luisteren en door te vragen waar anderen ophouden. Wij nemen veel meer tijd dan een gewone uitvaartondernemer, en kunnen zo beter inspelen op alle wensen voor een bijzondere dag. Door haar podiumervaring is Suzanne gewend voor grote groepen te staan, en natuurlijk is het ook mogelijk dat Suzanne zelf een nummer zingt tijdens de dienst.

 

Locatie

Natuurlijk kan het afscheid plaatsvinden in een aula van het crematorium of een kerk, maar dit hoeft niet. Vaak ben je hier aan tijd gebonden en is er weinig ruimte voor eigen invulling, Er zijn gelukkig ook andere plekken denkbaar. Denk eens aan een plek waar de overledene graag kwam. Of gewoon een plek waar jullie je goed voelen.  Van het strand tot Grand Café, op de manege of juist gewoon thuis! Elke plek richten wij zo voor jullie in zodat het vertrouwd voelt en je rustig in jouw tempo afscheid kan nemen.

© 2018 by Liesbeth Beenen. Proudly created with Wix.com