top of page

Huwelijk

lets get married!

Trouwen

En dan is het moment daar, jullie gaan trouwen! Een hoogtepunt van deze dag is natuurlijk de ceremonie!  Daarom wil je dit moment goed voorbereiden en er zeker van zijn dat dit een moment is waar iedereen nog lang over zal napraten.

Je kunt kiezen voor een trouwambtenaar of een ceremoniespreker. Wat is het verschil? Een trouwambtenaar is de aangewezen persoon voor het wettelijk huwelijk. Deze is verbonden aan de gemeente, en de gemeente heeft ook bepaald op welke tijden en locaties het huwelijk plaats mag vinden. Een trouwambtenaar heeft weinig tijd om de ceremonie voor te bereiden, en zal een meer algemeen praatje houden. 

Het kan ook anders! Ga voor een eigen ceremoniespreker! Die met liefde en passie met jullie verhaal aan de slag gaat en er een unieke op maat gemaakte ceremonie van maakt.

 

Suzanne Klemann

Suzanne Klemann is jouw eigen ceremonie spreker! Naast een prachtige zangcarrière richt zij zich nu op nog een andere passie: het bedenken en uitvoeren van persoonlijke rituelen en ceremonies.  Geen standaard verhaal, maar iemand die echt alle tijd maakt om er voor jullie een geweldig moment te creëren dat je nooit meer vergeet!  Voor de wet trouwen doe je simpel op een ander tijdstip, afhankelijk van jouw gemeente kan dit vaak kosteloos. Op jullie echte huwelijksdag teken je dan niet het officiële document, maar misschien nog wel veel mooier, het persoonlijk liefdes document!

 

Locatie

De locatie van de ceremonie zegt natuurlijk ook alles over wie jullie zijn en hoe je deze dag wil beleven. Daarom kunnen wij je ook helpen met het vinden van de juiste lokatie Van het strand tot midden in de stad, er zijn veel verborgen parels waar wij de dag kunnen organiseren. Ook zijn wij gespecialiseerd in styling, we werken hierbij samen met stylistes en lokale leveranciers. Klein of groot feest, intiem of uitbundig, jullie wens is ons startpunt om er en geweldige dag van te maken!

bottom of page