top of page

Verbintenis

lets get together!

Verbintenis

Bij een verbintenis tussen twee mensen wordt al snel aan trouwen gedacht.  Je kan natuurlijk ook kiezen voor geregistreerd partnerschap. Dit zijn verbindingen met elkaar die je volgens de wet vastlegt. Maar dat hoeft natuurlijk niet.  Wil jij niet trouwen maar wel ten overstaan van familie en vrienden kenbaar maken dat jullie voor elkaar hebben gekozen en een natuurlijke verbinding aan willen gaan?  Dan zijn wij er om dat samen met jullie vorm te geven en er een dag met een blijvende herinnering van te maken waar nog lang over nagepraat wordt. Dit is een mijlpaal in jullie levensloop, en dat verdient een mooi feest !

 

De ceremonie spreker: Suzanne Klemann!

Suzanne Klemann is jouw eigen ceremonie spreker! Naast een prachtige zangcarrière richt zij zich nu op nog een andere passie: het bedenken en uitvoeren van persoonlijke rituelen en ceremonies.  Geen standaard verhaal, maar iemand die echt alle tijd maakt om er voor jullie een geweldig moment te creëren dat je nooit meer vergeet!  En natuurlijk kan zij ook haar zangtalent inzetten en dat speciale nummer voor jullie zingen om jullie liefde de bezegelen!

 

Locatie

De lokatie van de ceremonie zegt natuurlijk ook alles over wie jullie zijn en hoe je deze dag wil beleven. Daarom kunnen wij je ook helpen met het vinden van de juiste lokatie Van het strand tot midden in de stad, er zijn veel verborgen parels waar wij de dag kunnen organiseren. Ook zijn wij gespecialiseerd in styling, we werken hierbij samen met stylistes en lokale leveranciers. Klein of groot feest, intiem of uitbundig, jullie wens is ons startpunt om er en geweldige dag van te maken!

bottom of page