Asverstrooiing op de Veluwe

twee bomen grijpen in elkaar

Onder twee bomen die in elkaar verstrengeld zijn strooiden wij een beetje as uit van een echtpaar. De vrouw was al een aantal jaren geleden gecremeerd, en nu de man ook was overleden was het hun laatste wens samen uitgestrooid te worden. Met een ritueel rond deze bomen door Suzanne en onder begeleiding van het prachtige nummer 'Born Again' van Lois Lane gaven we het echtpaar terug aan de natuur.

Ook zetten we een kleine urn met wat as van beide ouders op het graf van hun overleden dochter. Op dat moment scheen opeens de zon met twee stralen door de bewolkte lucht. Een teken? Wij geloven erin.

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square