top of page

Bruiloft Jacco&Nanette


Suzanne Klemann zingt op bruiloft

Op vrijdag 7 juni waren wij van de partij op de bruiloft van Jacco en Nanette. Suzanne las tijdens het diner een mooi verhaal over het bruidspaar voor, en vroeg daarna iedereen na te denken over een mooie wens voor Jacco en Nanette. Daarna bliezen zij samen met alle kinderen de bellen met wensen het universum in.

Zij wilde graag een spetterende opening van het feest. Daarnaast hadden ze het verzoek of Suzanne hun lievelingslied kon zingen met de band. Wij maakten een prachtige rozenboog met bloemen, goud papier en roze harten waardoor het bruidspaar naar binnen sprong. Direct dansten zij op een fantastisch nummer van Coldplay 'Sky full of stars' de sterren van de hemel. Een spetterend begin van een fantastisch feest.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page